FÖRETAG - ORGANISATION

 

“Människans inneboende förmåga att få insikter är företagens mest outnyttjade resurs”

“Om tio år kommer du inte få ett jobb i ett börsföretag om du inte har denna kunskap” John, divisionschef på Apple 

 

TBR – Ledarskapsutbildning 

Ledarskapsutbildning som innehåller det bästa av två världar

Ett skräddarsytt individuellt program.  Programmet löper över 3-6 månader och innehåller grunden i TBR men också konkreta person- eller företagsspecifika mål. Det blir personliga frågor till företagsfrågor som personalfrågor, budget, marknadsarbete, styrelsearbete och affärs- eller marknadsplaner. Detta är en investering som får personen att växa på alla plan där resultatet för företaget ofta vida överstiger tio gånger insatsen redan första året. Se också individuella utbildningar för ytterligare information.

Stress till Flow – Personal och grupper (NYTT)

En tvådagarsutbildning med inriktning på att minska stress och oro för att öka den naturliga arbetsförmågan. 80% av deltagarna kommer uppleva en positiv skillnad av stress- och orosnivån jämfört med tidigare. De upplever att de hinner med mycket mer på daglig basis, både i arbetet och privat. Denna utbildning leder naturligt till bättre arbetsresultat, lägre sjukfrånvaro och bättre arbetsrelationer.

Vi håller nu även denna utbildning som en webinarutbildning. Den är på två dagar men kan anpassas till era förutsättningar, till exempel; 6×90 minuter eller 3×180 minuter. För att nå maximalt resultat på dessa utbildningar så är deltagarantalet begränsat till 12 personer.

Vad de säger:

Referenser

Jag har gått ner i arbetstid och producerar mer än någonsin, inte minst bra och snabba beslut. Det är svårt att förstå att jag har den här potentialen, jag som trodde jag var supereffektiv innan, ren magi!
Karin M.

Verksamhetschef

Martin är extraordinär. Han har utmanat mig där jag tagit mig själv och mitt företag till helt nya nivåer, detta med både skratt och glimt i ögonen. Jag rekommenderar varmt både företag och privatpersoner att anlita Martin. Världsklass!

Wyn Morgan

Wynning Coaching

Att se att jag dubblat både min energi och antalet bra beslut på bara en månad är inget annat än fantastiskt. Jag nyper mig i armen varje dag och förundras, vilken kraft det är i  denna motorväg till välmående och prestation!

Anders S

VB Sverige

Under 10 års tid är så närmade jag mig inte ens ett flygplan på grund av min flygrädsla.
Efter två samtal med Martin (guru) så är jag nu en globetrotter och njuter fullt ut där uppe i luften. Tack, tänk att det var så enkelt.

Peter K.

VD