INDIVIDUELLT

COACHNING – enskilda samtal

Nu går jag ut med ett erbjudande, ett POWERPAKET på 3 sessioner som ger ett mycket stort resultat och gör stor skillnad! Vi plockar in din fråga i TBR-modellen och vi kommer lösa den!  Kontakta mig för pris och info.

Kraftfull coachning och guidning som går in på djupet med bestående och varaktiga positiva förändringar. Du kan boka enskilda sessioner, men normalt så behövs 3 stycken på 80 minuter, då går vi rakt på kärnpunkten och arbetar med den. Dessa samtal sker på plats hos mig eller per telefon eller video. Ett kostnadsfritt telefon eller videosamtal där vi känner på varandra innan vi sätter igång ingår alltid. 

Coachprogrammen nedanför innehåller en resultatgaranti för dig som klient där arbetet tillsammans ska leda till att din visionen nås. Gör vi inte det så betalas programkostnaden tillbaka. Sedan resultatgarantin infördes 2015 så har ingen hitintills begärt pengarna tillbaka!

LIVSCOACHNING – program

Jag har två individuella program där vi skapar en vision som vi tillsammans jobbar emot. Programmen är mycket kraftfulla, de är helt individanpassade och ser olika ut, allt för att nå optimalt resultat för varje enskild klient.

RECOVER AND REGAIN

Stress – Utbrändhet – Ångest – Oro – Sorg – missbruk – eller liknande. Programmet ger dig en mycket bra hjälp och du får tillbaka en fullt fungerande navigeringsförmåga och frihet i livet. Samtliga som gått detta program upplever remarkabla förändringar och förbättringar.

RELEASING POTENTIAL

För dig som upplever att du har ett bra och fungerande liv men som av olika anledningar vill utvecklas ytterligare. Programmet innebär en stor förändring där du på riktigt allvar börjar använda inspiration – kreativitet – flow som motor i det dagliga livet.

HUR GÅR PROGRAMMEN TILL?

Vi startar med ett kostnadsfritt samtal där vi “känner på varandra” och ser om känsla och samsyn finns, både när det gäller process och programutformning. Bestämmer vi att fortsätta så lägger vi upp en plan för hur programmet ska gå till. Vi skapar också en vision som vi gemensamt jobbar emot. De två vanligaste alternativen som brukar väljas är:

2 dagars intensiv i Malmö eller annan vald plats samt 6 uppföljande telefonsessioner.

12 sessioner på plats i Malmö eller annan vald plats, eller per telefon och video*

Programmen kan med fördel hållas på telefon eller video. Det är ett utmärkt sätt att lära och passar till exempel de som inte bor i Malmö eller de som vill göra utbildningen tidseffektivt.

 

Vad de säger:

Referenser

Oj Martin – jag mår verkligen jättebra och jag har fått tillbaka all min energi, kreativitet och inspiration igen. Det känns som att du hjälpte mig att få tillbaka livet, bara av att jag själv bytte tankebanor. Tänk att lösningen var så enkel, WOW!!

David C.

Konstnär USA

Jag trodde aldrig att några få telefonsamtal kunde göra mig så mycket starkare. Jag har skapat nya relationer till mina vänner som jag faktiskt höll på att förlora. Jag är på väg mot lycka och jobb! Du hjälpte mig på den rätta vägen. Tack!

Alisa

Arbetssökande

Jag har dubblat både min energi och antalet bra beslut på bara en månad, det är inget annat än ett mirakel. Jag nyper mig i armen varje dag och förundras, vilken kraft det är i detta, en rolig motorväg till välmående och prestation!

Anders S

VD Sverige

Jag har aldrig känt mig så stark, trygg, harmonisk och lugn. Med hjälp av programmet och din närvaro så har jag hittat mitt innersta, min essens och jag vågar vara mig själv fullt ut med både mina brister och ljuva härligheter.

Katarina B

PT