FÖRETAGET

STRENGTH INSIDE frigör företags, organisationers och människors potential.

Vi vänder oss till företag, organisationer, skolor och privatpersoner.

Vi lämnar ”nöjd-kund-garanti” på alla våra utbildningar och coachningar.

Vi finns i Malmö och arbetar över hela Sverige men även internationellt.
Under utbildningar så kan du se hur våra kurser och utbildningar går till.

Martin Järnland

Martin Järnland

Transformativ affärs- livscoach, utbildare och författare.

Martin har en gedigen kunskap, expertis och erfarenhet inom två områden. Han har varit entreprenör, Vd och har drivit olika organisationer i över 30 år. En resa som framför allt innebar ett entreprenörskap med en implementering av storbolagens struktur, ordning och plan

Att höja prestation, och resultat för människor, företag och organisationer har funnits som en röd tråd i hans liv sedan tonåren. En betydande praktisk och pragmatiskt erfarenhet i små och stora organisationer är nu kryddad med en djupare kunskap om hur människan fungerar där han de sista 6 åren vidareutbildat sig i coachning av team, grupper och individuellt. 

Här kan du läsa Martins CV.En längre personlig intervju med Martin kan du lyssna på här där han berättar om sin livsresa om du vill lära känna honom litet närmare.

 

Mikael Thonell

Mikael Thonell

Arbetar med våra företagsutbildningar och coachning. Han har en bakgrund som konsult, konsultchef och Vice VD inom en av de mest välkända konsultbolagskoncernerna i Sverige. Han har verkat i globala projekt och styrgrupper samt som Key Account Manager gentemot en av de största konsultköparna i norra Europa. Mikael har utöver sina ledande roller arbetat med utbildningar inom ledarskap och personlig utveckling i mer än 20 år.
Vill du läsa mer om Mikael gå in på www.devoveo.se

 

Anna Järnland

Anna Järnland

Anna håller utbildning och coachar privatpersoner. Hon är certifierad coach på Supercoach Academy. Hon har gått ”Insight Principles Advanced course” och är lärare i IHEART-programmet. Anna har alltid varit intresserad av människans fysiska välmående och hon är certifierad i Walkfeeling – en banbrytande metod där fysik och den mentala motorn samarbetar med enastående resultat.