FÖRETAGET

STRENGTH INSIDE – frigör människors potential.

Jag lämnar ”nöjd-kund-garanti” på alla mina coachprogram och utbildningar. Jag finns i Malmö och arbetar över hela Sverige och internationellt. Under program så kan du läsa mer om mina coachprogram och utbildningar.

Martin Järnland

Martin Järnland

Master transformativ coach, utbildare och författare.

Jag är en internationellt certifierad och diplomerad coach, där nära fem års utbildning har lett till en master examina. Jag har arbetat som lärare på internationella coachutbildningar och är även utbildad som företagscoach för team och grupper. Från att de sista tio åren mestadels varit aktiv internationellt så ligger nu fokus på klienter i närområdet, Sverige, Danmark och till viss del Storbritannien. Klienter är privatpersoner, företag, organisationer och skolor.

Jag har tidigare varit entreprenör och lett ett antal organisationer. Att höja prestation och resultat för människan har funnits som en röd tråd i hela mitt liv sedan tonåren. Jag har nu en djup kunskap om hur människans sinne fungerar och hur vi kickar igång vårt naturliga inre välmående där resultat och prestation kommer helt naturligt. En längre personlig intervju med mig kan du lyssna på här där jag berättar litet om min livsresa om du vill lära känna mig litet närmare. 

 

Mikael Thonell

Mikael Thonell

Är min partner på våra företagsutbildningar.

Vad de säger:

Referenser

Martin tar in det absolut bästa av två världar i sin coaching – många år av framgångsrikt företagande kombinerat med en mycket stor visdom och förståelse om människans natur.

En mycket mycket stark rekommendation!

Michael Neill

Supercoach Academy

Jag tror knappt att det är sant Martin! Johan fungerar alldeles utmärkt i både i skolan, hemma och i tennisen. Det är som att all nervositet bara har trollats bort! Vår tonåring är nu det guldkorn vi hela tiden vetat att han är.
Bengt

Far till Johan 13

På sex sessioner så hittade jag trygghet, inspiration, kreativitet, hopp och kraft på nära nog alla områden i mitt liv. Denna enkla livskunskap måste alla människor få!  Wow!  

James K.

Webbkursdeltagare

Att se att jag dubblat både min energi och antalet bra beslut på bara en månad är inget annat än fantastiskt. Jag nyper mig i armen varje dag och förundras, vilken kraft det är i detta, en motorväg till välmående och prestation!
Anders S

VD Sverige