OM MIG

Martin Järnland – STRENGTH INSIDE – frigör din inre potential.

 

Jag lämnar ”nöjd-kund-garanti” på alla mina coachprogram och utbildningar. Jag finns i Malmö och arbetar över hela Sverige.

Martin Järnland

Martin Järnland

“Master transformative coach”, utbildare och författare.

Jag är en internationellt certifierad och diplomerad coach med en master examina. Jag har varit lärare och mentor på internationella coachutbildningar, skapat skolprogram för barn och unga och även mycket annat som gett en bred kunskap och erfarenhet. 

Att höja välmående, prestation och resultat för människor har varit den röda tråden i allt det jag gjort sedan tonåren. Jag har levt ett mycket “rikt” liv där många toppar och dalar gett mig en stor livserfarenhet där jag kan sätta mig in i många situationer.

Kunskapen om hur människans sinne fungerar och hur vi kickar igång vårt naturliga lugn och inre välmående (TBR) är grunden i allt jag gör. Jag har också studerat ett stort antal olika modeller och tekniker, det gör att inget samtal eller program är det andra likt, de individanpassas alltid efter klientens förutsättningar och personlighet.

Min utbildning som organisations- och företagscoach gör att jag också jobbar med team och grupper. Jag har tidigare varit entreprenör och lett ett otal organisationer i över 30 år, och jag har en gedigen erfarenhet av företagande, entreprenörskap verksamhetsstyrning, teambuilding och mycket annat. 

En längre personlig intervju med mig kan du lyssna på här där jag berättar litet om min livsresa om du vill lära känna mig litet närmare. 

 

Vad de säger:

Referenser

Martin tar in det absolut bästa av två världar i sin coaching – många år av framgångsrikt företagande kombinerat med en mycket stor visdom och förståelse om människans natur.

En mycket mycket stark rekommendation!

Michael Neill

Supercoach Academy

Jag tror knappt att det är sant Martin! Johan fungerar alldeles utmärkt i både i skolan och hemma. Det verkar som att ni lekfullt trollat bort alla dåliga sidor! Johan är nu det guldkorn vi hela tiden vetat att han är. Från hjärtat, tack!

Bengt

Far till Johan 13

Jag hittade på 6 sessioner trygghet, inspiration, kreativitet, hopp och kraft på nära nog alla områden i mitt liv. Denna enkla livskunskap som Martin med både allvar och humor delar måste alla människor få!  Wow!  

James K.

Webbkursdeltagare

Att inse att jag dubblat både min energi och antalet bra beslut på bara en månad är inget annat än fantastiskt. Martin verkar veta precis vilka knappar han med varmt hjärta ska trycka på, en livscoach i sann bemärkelse, världsklass!!

Anders S

VD Sverige