FÖRETAGET

STRENGTH INSIDE frigör företags, organisationers och människors potential.

Vi vänder oss till företag, organisationer, skolor och privatpersoner. Vi lämnar ”nöjd-kund-garanti” på alla våra utbildningar och coachningar. Vi finns i Malmö och arbetar över hela Sverige men även internationellt. Under program så kan du våra kurser och utbildningar. Under TBR-Inside Out hur vi arbetar.

Martin Järnland

Martin Järnland

Transformativ affärs- livscoach, utbildare och författare.

Martin har en gedigen kunskap, expertis och erfarenhet inom två områden. Han har varit entreprenör, Vd och har drivit olika organisationer i över 30 år. En resa som framför allt innebar ett entreprenörskap med en implementering av storbolagens struktur, ordning och plan

Att höja prestation, och resultat för människor, företag och organisationer har funnits som en röd tråd i hans liv sedan tonåren. En betydande praktisk och pragmatiskt erfarenhet i små och stora organisationer är nu kryddad med en djupare kunskap om hur människan fungerar där han de sista 6 åren vidareutbildat sig i coachning av team, grupper och individuellt. Han har nu ett master certifikat och har arbetat som lärare på coachutbildningar. 

Här kan du läsa Martins CV.En längre personlig intervju med Martin kan du lyssna på här där han berättar om sin livsresa om du vill lära känna honom litet närmare. 

Anna Järnland

Anna Järnland

Anna är certifierad Rörelsecoach. Hon håller utbildningar, föreläsningar och coachar privatpersoner.  I våra företagsprogram visar hon hur vi enkelt med våra vardagsrörelser kan öka vår energinivå och bli mer kreativa på daglig basis. En kunskap som minskar stress och öppnar upp för vår förmåga att få insikter.  Anna har alltid varit intresserad av människans fysiska välmående med ett holistiskt perspektiv där vår fysiologi har en direkt påverkan på vårt känslotillstånd. Hon är certifierad rörelsecoach i Walkfeeling och Runfeeling, massör, personlig tränare samt postural terapeut. Hon är också certifierad coach på Supercoach Academy och har gått ”Insight Principles Advanced course”. 

Mikael Thonell

Mikael Thonell

Är vår partner på våra företagsutbildningar, Human Intelligence. Mikael har bakgrund som konsult, konsultchef och Vice VD inom en av de mest välkända konsultbolagskoncernerna i Sverige. Han har verkat i globala projekt och styrgrupper samt som Key Account Manager gentemot en av de största konsultköparna i norra Europa. Mikael har utöver sina ledande roller arbetat med utbildningar inom ledarskap och personlig utveckling i mer än 20 år. Mikael är en expert på profilanalyser och att ge konkreta användbara verktyg som snabbt ger resultat för deltagarna.

Vill du läsa mer om Mikael gå in på www.devoveo.se