FÖRETAGET

STRENGTH INSIDE – frigör människors potential.

Vi lämnar ”nöjd-kund-garanti” på alla våra coachprogram och utbildningar. Vi finns i Malmö och arbetar över hela Sverige och internationellt. Under program så kan du läsa mer om våra coachprogram och utbildningar.

Martin Järnland

Martin Järnland

Master transformativ coach, utbildare och författare.

Jag är en internationellt certifierad och diplomerad coach, där fyra års utbildning har lett till en master examina. Jag har arbetat i fyra år som lärare på internationella coachutbildningar och är även utbildad som företagscoach för team och grupper. Från att de sista tio åren mestadels varit aktiv internationellt så ligger nu fokus på klienter i närområdet, Sverige, Danmark och till viss del Storbritannien. Klienter är privatpersoner, företag, organisationer och skolor.

Jag har tidigare varit entreprenör och lett ett antal organisationer. Att höja prestation och resultat för människan har funnits som en röd tråd i hela mitt liv sedan tonåren. Jag har en betydande pragmatisk livs- företags- och organisationserfarenhet som nu är kryddad med en djup kunskap om hur människans sinne fungerar. En längre personlig intervju med mig kan du lyssna på här där jag berättar litet om min livsresa om du vill lära känna mig litet närmare. 

 

Anna Järnland

Anna Järnland

Anna är certifierad Rörelsecoach. Hon håller utbildningar, föreläsningar och coachar privatpersoner.  Hon har alltid varit intresserad av människans fysiska välmående med ett holistiskt perspektiv där vår fysiologi har en direkt påverkan på vårt känslotillstånd. Hon är certifierad rörelsecoach i Walkfeeling, personlig tränare samt postural terapeut. Hon är också certifierad coach på Supercoach Academy. 

Mikael Thonell

Mikael Thonell

Är partner på våra företagsutbildningar.