OM MIG

Martin Järnland – STRENGTH INSIDE – frigör din inre potential.

“Jag sitter på en föreläsning och efter 2,5 timme så säger jag till min bänkgranne – detta är första gången som någon har lyckats förklara för mig hur livet fungerar! Jag såg mitt liv passera revy med lyckanden och misslyckanden och jag insåg att det fanns en förklaring till i princip allt.  Jag hade redan då tagit mitt beslut – detta ska jag lära mig och överföra till andra”

Martin Järnland

Martin Järnland

Mentor, ledar- affärscoach, utbildare och författare.

Jag är en internationellt certifierad och diplomerad coach med en master examina. Som lärare och mentor på internationella coachutbildningar har jag varit med och skapat ledarskapsprogram både för individ och grupp, det har gett en bred kunskap och erfarenhet. Att höja prestation, resultat och välmående för människor och organisationer har varit den röda tråden i allt jag gjort sedan tonåren.

Jag har en stor och gedigen erfarenhet av företagande, entreprenörskap verksamhetsstyrning, teambuilding och mycket annat. Jag har verkat som entreprenör och varit ledande i organisationer i närmare 30 år. I mitt mentorskap och mina ledarskapsprogram så finns det en mycket bred kunskap som sträcker sig över i princip hela fältet.

Jag tar även in ett antal privatpersoner som utbildas i TBR-modellen där välmående och resultat på olika områden är visionen för programmen.

En längre personlig intervju med mig kan du lyssna på här där jag berättar litet om min livsresa om du vill lära känna mig litet närmare. 

 

Vad de säger:

Referenser

Martin tar in det absolut bästa av två världar i sin coaching – många år av framgångsrikt företagande kombinerat med en mycket stor visdom och förståelse om människans natur.

En mycket mycket stark rekommendation!

Michael Neill

Supercoach Academy

Jag tror knappt att det är sant Martin! Johan fungerar alldeles utmärkt i både i skolan och hemma. Det verkar som att ni lekfullt trollat bort alla dåliga sidor! Johan är nu det guldkorn vi hela tiden vetat att han är. Från hjärtat, tack!

Bengt

Far till Johan 13

Jag hittade på 6 sessioner trygghet, inspiration, kreativitet, hopp och kraft på nära nog alla områden i mitt liv. Denna enkla livskunskap som Martin med både allvar och humor delar måste alla människor få!  Wow!  

James K.

Webbkursdeltagare

Att inse att jag dubblat både min energi och antalet bra beslut på bara en månad är inget annat än fantastiskt. Martin verkar veta precis vilka knappar han med varmt hjärta ska trycka på, en livscoach i sann bemärkelse, världsklass!!

Anders S

VD Sverige