FÖRETAGET

Strength Inside frigör människans potential.

Våra utbildningar guidar oss till enkla grunder i hur vårt Sinne fungerar. När vi ser dessa konstanter så frigörs vår naturliga inneboende potential. Vi navigerar i stress, press och oro på ett naturligt sätt likväl som vi naturligt öppnar upp kanalerna till inspiration, kreativitet och livsenergi. Vi ser och upplever vår naturliga förmåga att växa och läka.

Vi vänder oss till företag, organisationer, skolor och privatpersoner.

Vi lämnar ”nöjd-kund-garanti” på alla våra utbildningar och coachningar.

Vi finns i Malmö och arbetar över hela Sverige men även internationellt.
Under utbildningar så kan du se hur våra kurser och utbildningar går till.

Martin Järnland

Martin Järnland

Martin har en Masterexamina på Supercoach Academy där han har arbetat som lärare.
Han är också certifierad för utbildning av företag och organisationer på
”Insight Principles Advanced course”. Martin håller utbildningar och coachar på svenska eller engelska för företag, organisationer, team, skolor, elever och privatpersoner.

Martin har tidigare varit entreprenör, Vd och har drivit olika organisationer i över 30 år, han är nu medlem i Styrelseakademin. Att höja prestationen och resultat för människor företag och organisationer har alltid varit en inspiration och har funnits som en röd tråd i livet sedan tonåren. En betydande praktisk och pragmatiskt erfarenhet i små och stora organisationer är nu kryddad med en djupare kunskap om hur människan fungerar.

En längre personlig intervju med Martin kan du lyssna på här där han berättar om sin livsresa om du vill lära känna honom litet närmare.

Anna Järnland

Anna Järnland

Anna håller utbildningar för privatpersoner. Hon är certifierad coach på Supercoach Academy i Los Angeles. Hon har gått ”Insight Principles Advanced course” och är certifierad lärare i IHEART-programmet. Anna har alltid varit intresserad av människans välmående och hon är också certifierad massör och personlig tränare.