FÖRETAGET

STRENGTH INSIDE frigör företags, organisationers och människors potential.

Vi vänder oss till företag, organisationer, skolor och privatpersoner.

Vi lämnar ”nöjd-kund-garanti” på alla våra utbildningar och coachningar.

Vi finns i Malmö och arbetar över hela Sverige men även internationellt.
Under utbildningar så kan du se hur våra kurser och utbildningar går till.

Martin Järnland

Martin Järnland

Transformativ affärs- livscoach och utbildare.

Martin har en gedigen kunskap, expertis och erfarenhet inom två områden. Han har varit entreprenör, Vd och har drivit olika organisationer i över 30 år. En resa som framför allt innebar ett entreprenörskap med en implementering av storbolagens struktur, ordning och plan

Att höja prestation, och resultat för människor, företag och organisationer har funnits som en röd tråd i hans liv sedan tonåren. En betydande praktisk och pragmatiskt erfarenhet i små och stora organisationer är nu kryddad med en djupare kunskap om hur människan fungerar där han de sista 6 åren vidareutbildat sig i coachning av team, grupper och individuellt. 

Här kan du läsa Martins CV.En längre personlig intervju med Martin kan du lyssna på här där han berättar om sin livsresa om du vill lära känna honom litet närmare.

 

Anna Järnland

Anna Järnland

Anna håller utbildning och coachar privatpersoner. Hon är certifierad coach på Supercoach Academy i Los Angeles. Hon har gått ”Insight Principles Advanced course” och är också certifierad lärare i IHEART-programmet. Anna har alltid varit intresserad av människans välmående och hon är också certifierad massör, postrual terapeut och personlig tränare.