Vad de säger:

Referenser

Martin tar in det absolut bästa av två världar i sin coaching – många år av framgångsrikt företagande kombinerat med en mycket stor visdom och förståelse om människans natur.

En mycket mycket stark rekommendation!

Michael Neill

Supercoach Academy

Martin är en extraordinär person, han är ärlig och vågar alltid säga sanningen.
Han har utmanat mig där jag tagit mig själv och mitt företag till nya nivåer, och detta med både skrattet och glimten i ögat hela tiden.
Jag rekommenderar både företag och privatpersoner att anlita Martin.

Wyn Morgan

Wynning Coaching

Martin visade mig verktyg som kommer ge mig styrka för resten av livet, jag kommer kunna använda dom hur tufft livet än blir, och dessutom klara det utmärkt. Älskar livet igen, Tack!
Anna L.

Klient från försäkringsbolag

Jag har på sex veckor förstått mer om mig själv än vad jag innan gjort på ett helt liv. ”Goodbye” oro och ångest!
Pernilla G.

webbkursdeltagare

Jag tänkte att du skulle veta. Den där kvällen för två år sedan förändrade mitt liv i grunden. Jag har inte varit stressad sedan dess och alla mina relationer är bättre, till och med den till barnen som jag kämpat med så länge, det var som en ny dörr öppnades.
Jörgen H.

Deltagare öppet seminarium

Martin är en av få coacher som både har förstått grunderna i livet och har en betydande livserfarenhet som företagare. Martins kunskap och starka vilja till utveckling gör resan med honom mycket stark där klienterna når sin fulla potential
Bill Cumming

CEO The Boothby Institute

Engelskan är ju jätteenkel!
Ida 14

Som hatade engelska

Under 10 års tid är så närmade jag mig inte ens ett flygplan på grund av min flygrädsla.
Efter samtalen med Martin så är jag nu en globetrotter och njuter fullt ut uppe i luften och ser fram emot varje resa. Tack, tänk att det var så enkelt.
Peter K.

VD

En snabbkurs i ren och skär livskunskap. Så enkelt det kan bli när man väl reflekterar på vad som är sant och inte sant. Jag är inte stressad längre!
Sara S.

Webbkursdeltagare

Oj Martin – jag mår verkligen jättebra och jag har fått tillbaka all min energi och inspiration igen. Jag tror du på något sätt hjälpte mig att få tillbaka livet igen, bara av att jag bytte tankebanor. Jag har nu förstått hur nära och hur lätt lösningen var, WOW!!
David C.

Målare USA

Jag hade ingen aning om att man kunde lösa problem utan att diskutera själva problemet! Så befriande, så härligt och så roligt!

Anna L.

Webkursdeltagare

Att se att jag dubblat både min energi och antalet bra beslut på bara en månad är inget annat än fantastiskt. Jag nyper mig i armen varje dag och förundras, vilken kraft det är i detta, en motorväg till välmående och prestation!
Anders S

VB Sverige

Jag har inga problem med att hålla presentationer framför klassen nu, jag är faktiskt inte nervös alls.
Ebba 13

Jag har gått ner i arbetstid och producerar mer än någonsin, inte minst bra och snabba beslut. Det är svårt att förstå att jag har den här potentialen, jag som trodde jag var supereffektiv innan, ren magi!
Karin M.

Verksamhetschef

Det var som den största polletten i världen trillade ner hos mig, jag insåg att jag egentligen har varit orolig hela mitt liv. Sedan den lördagen för ett år sedan har jag inte känt oro en enda gång, allt livet flyter mycket bättre.
Johan. W

Stress-to-flow deltagare

Jag har aldrig tidigare känt mig så stark, trygg, harmonisk och lugn, och samtidigt så energisk, kreativ, lustfylld och levande. Med hjälp av programmet har jag hittat mitt innersta, min essens och jag vågar vara mig själv – fullt ut med både brister, fel och härligheter.
Katarina B

PT

Jag trodde aldrig att några få telefonsamtal kunde göra mig starkare och kunde få mig att börja hitta tillbaka till mig själv. Jag har börjat skapa nya relationer till mina vänner som jag faktiskt höll på att förlora. Jag är på väg mot lycka. Du hjälpte mig på den rätta vägen. Tack!
Alisa

Arbetssökande

Jag sover jättegott varje natt – du sa ju att jag inte skulle tänka på att jag inte kan sova!
Edvin 11

Tack för en mycket intressant föreläsning. Måste erkänna att det var litet beskt när du påstod att all min stress skapas av mig själv, men, du har banne mig rätt! För varje gång jag kommer på mig själv så känns det faktiskt mycket lättare och mycket bättre. Tack!
Lena O

Öppet seminarium

Vet du vad Martin, jag har slutat sminka mig och jag kan knappt tro det är sant, killarna är som galna i mig! Jag har aldrig känt mig så stark och vacker som nu, tack och kram.
Viktoria 15 år

Jag är så glad att du hade rätt och att jag hade fel, jag har ju som du vet envist försökt hålla emot det du säger men, jag är inte stressad längre, jag fungerar till 100% igen – bättre än någonsin! Hela livet har blivit tio gånger bättre, precis allt!
Klara R

Utbränd

På sex sessioner så hittade jag trygghet, inspiration, kreativitet, hopp och kraft på nära nog alla områden i mitt liv, Wow! Denna enkla livskunskap måste alla människor få!
James K.

Webbkursdeltagare

Efter år av ändlös terapi så gav du mig alla pusselbitar som behövdes, så enkelt och så frigörande. Stort tack för 6 fantastiska och inspirerande sessioner!
Per O.

Webkursdeltagare

Tack Martin för två fantastiska dagar! Du guidade oss med hjärta till ett lugn och ett hopp som jag inte trodde var möjligt. Detta kommer göra stor skillnad för många av oss!
Eva B.

Stress-to-flow deltagare

Jag tror knappt att det är sant Martin! Johan fungerar alldeles utmärkt i både i skolan, hemma och i tennisen. Det är som att all nervositet bara har trollats bort! Vår tonåring är nu det guldkorn vi hela tiden vetat att han är.
Bengt

Far till Johan 13