SEMINARIE

Stress to Flow

Två dagar inriktat på att minska stress och öka den naturliga arbetsförmågan. Seminariet ger grunden och kunskapen om människans sinne. Vill man byta ut ämnet stress till arbetsglädje, sälj, ledarskap eller något annat så går det alldeles utmärkt. De konstanter och den grund vi pratar om går att väva in i alla tänkbara ämnen och situationer.

Skräddarsydda seminarier 

Vi håller också kortare seminarier, workshops och föreläsningar.
Det blir i dessa fall en kortare presentation där någon del av kunskapen eller ett speciellt ämne kan bli en ögonöppnare.

 

Öppna seminarier

Vi håller ibland öppna seminarier.
Håll utkik här och på sociala medier.

Vad de säger:

Referenser

Tack för en mycket intressant föreläsning. Måste erkänna att det var litet beskt när du påstod att all min stress skapas av mig själv, men, du har banne mig rätt! För varje gång jag kommer på mig själv så känns det faktiskt mycket lättare och mycket bättre. Tack!
Lena O

Öppet seminarium

Tack Martin för två fantastiska dagar! Du guidade oss med hjärta till ett lugn och ett hopp som jag inte trodde var möjligt. Detta kommer göra stor skillnad för många av oss!
Eva B.

Stress-to-flow deltagare

Jag tänkte att du skulle veta. Den där kvällen för två år sedan förändrade mitt liv i grunden. Jag har inte varit stressad sedan dess och alla mina relationer är bättre, till och med den till barnen som jag kämpat med så länge, det var som en ny dörr öppnades.
Jörgen H.

Deltagare öppet seminarium

Det var som den största polletten i världen trillade ner hos mig, jag insåg att jag egentligen har varit orolig hela mitt liv. Sedan den lördagen för ett år sedan har jag inte känt oro en enda gång, allt livet flyter mycket bättre.
Johan. W

Stress-to-flow deltagare