Webbkurs

En revolutionerande kunskap som ger dig verktyg för livet.

Vi begränsar oss något enormt varje enskild dag med våra tankar och vårt eget tänkande. Föreställ dig hur det det skulle vara att agera och verka helt fritt – där du når 100% av din potential på daglig basis! Detta är vad kursen handlar om.

VEM ÄR DU?

Den här kursen passar precis alla människor. Oavsett hur ditt liv ser ut så kommer du kunna ta med ett antal verktyg som hjälper dig i det dagliga livet. Du kommer lära dig en lika enkel som revolutionerande livskunskap – en kunskap som automatiskt kommer skapa en stark tillit både till dig själv och livet.

Känner du att du har problem med stress – oro – krav – ångest – sömnsvårigheter – utbrändhet eller andra negativa känslor – eller känner du att du vill utveckla din kreativitet – din inspiration – din energinivå – din visdom – din magkänsla – ditt lugn och att hitta dig själv?

Då är detta är kursen för dig. Vi kommer under lättsamma former täcka samtliga områden. Vi använder animeringar, filmer, övningar och diskuterar lösningar – inte problemen i sig – ingen av deltagarna kommer behöva lämna ut sig. Mer om kursen hittar du under fliken TBR – INSIDE OUT. Kursen passar dig som inte har möjlighet att gå på någon annan av våra utbildningar eller att köpa ett våra enskilda coachprogram. Detta är en mycket prisvärd kurs med stora resultat för varje deltagare.

“På sex sessioner så hittade jag trygghet, inspiration, kreativitet, hopp och kraft på nära nog alla områden i mitt liv, Wow! Denna enkla livskunskap måste alla människor få!!”      James, Solna

HUR GÅR DET TILL?

Kursen innehåller 6 stycken webinar (80 min) där vi interaktivt reflekterar tillsammans över livsfrågor.

Du kommer varje vecka få kursmaterial med enkla övningar innan varje webinar.

Allt material samt inspelningar av varje webinar finns på portalen som du kan logga in på efter att du registrerat dig.

Du kommer också att få boken “Ta svart bälte i att leva” skickad till dig. Det är en stark rekommendation att läsa den innan kursen startar, kursen kommer att ge dig mycket mer då.

Du kan gå webbkursen och välja att vara helt anonym och man behöver inte deltaga aktivt även om det är en rekommendation att göra det. Erfarenheten visar att gruppdynamiken är väldigt stor på dessa utbildningar, vi ser och lär oss väldigt mycket om våra egna liv genom att lyssna på andra. Deltagarantalet är maximerat till 15 personer.

“Jag hade ingen aning om att man kunde lösa problem utan att diskutera själva problemet!                                                              Så befriande, så härligt och så roligt!”     Anna, Göteborg


PRIS: 1285 kr/person inklusive moms.

JANUARIKURSEN:       Måndagar 18.30. 11/1, 18/1, 25/1, 1/2, 8/2, 15/2            (FULLT 0/15Anmäl dig här!

FEBRUARIKURSEN:     Tisdagar 18:30. 2/2, 9/2, 16/2, 23/2, 2/3, 9/3                   (FULLT 0/15Anmäl dig här!

MARSKURSEN:            Måndagar 18.30. 1/3, 8/3, 15/3, 22/3, 29/3, 5/4               (BOKADAnmäl dig här! 

Är du intresserad och vill anmäla dig tryck på “anmäl dig här” ovan.

Är ni ett företag eller organisation som vill anmäla flera stycken. Använd vårt kontaktformulär

Har du frågor använd vår kontaktsida eller mejla Martin direkt. 

Vad de säger:

Referenser

På sex sessioner så hittade jag trygghet, inspiration, kreativitet, hopp och kraft på nära nog alla områden i mitt liv, Wow! Denna enkla livskunskap måste alla människor få! 

James K.

Webbkursdeltagare

En snabbkurs i ren och skär livskunskap. Så enkelt det kan bli när man väl reflekterar på vad som är sant och inte sant. Jag är inte stressad längre!

Sara S

Webbkursdeltagare

Jag hade ingen aning om att man kunde lösa problem utan att diskutera själva problemet! Så befriande, så härligt och så roligt!

 

Anna L.

Webkursdeltagare

Efter år av ändlös terapi så gav du mig alla pusselbitar som behövdes, så enkelt och så frigörande. Stort tack för 6 fantastiska och inspirerande sessioner!

Per O.

Webbkursdeltagare