Webbkurs

En revolutionerande kunskap som ger dig verktyg för livet.

Jag har nu skapat en kurs på svenska för första gången efter att att hållit ett antal internationella kurser på engelska genom åren. Det ska bli jättekul att få vara en del av transformationen som alltid sker när människor forskar gemensamt i livsfrågor och jag vågar garantera att alla som är med kommer få åtminstone något ögonblick av insikt som hjälper stort i livet. De livsnycklar (verktyg) vi kommer prata om gäller alla människor.

VEM ÄR DU? 

Den här kursen passar alla människor. Oavsett var du är i livet och vilka omständigheter du har så kommer du kunna ta med ett antal verktyg som hjälper dig i det dagliga livet. Du kommer lära dig är en lika enkel som revolutionerande livskunskap.

Känner att du har problem med stress – oro – krav – ångest – sömnsvårigheter – utbrändhet eller andra negativa känslor – eller att du vill utveckla din kreativitet – din inspiration – din energinivå – din visdom – ditt lugn och att hitta dig själv. 

Detta är kursen för dig. Vi kommer under kursen täcka samtliga områden. Vill du veta mer om inriktningen på kursen – titta in under fliken TBR – INSIDE OUT. Kursen passar dig som inte har möjlighet att gå på någon annan av våra utbildningar eller köpa att våra enskilda coachprogram. 

HUR GÅR DET TILL?

Kursen innehåller 6 stycken webinar (80 min) där vi interaktivt reflekterar tillsammans över livsfrågor.

Du kommer varje vecka få kursmaterial med enkla övningar innan varje webinar.

Allt material samt inspelningar av varje webinar finns på portalen som du kan logga in på efter att du registrerat dig.

Du kommer också att få boken “Ta svart bälte i att leva” skickad till dig. Det är en stark rekommendation att läsa den innan kursen startar, kursen kommer att ge dig mycket mer då.

Man kan gå webbkursen och välja att vara helt anonym och man behöver inte deltaga aktivt även om det är en rekommendation att göra det. Erfarenheten visar att gruppdynamiken är väldigt stor på dessa utbildningar, vi ser och lär oss väldigt mycket om våra egna liv genom att lyssna på andra. Deltagarantalet är maximerat till 15 personer.


PRIS: 1285 kr/person inklusive moms.

AUGUSTIKURSEN:  Tisdagar 18:00. 11/8, 18/8, 25/8, 1/9, 8/9 och 15/9 (Lediga platser FULLT)

SEPTEMBERKURSEN: Måndagar 19:00. 21/9, 28/9, 5/10, 12/10, 26/10 och 2/11 (Lediga platser 6/15) Anmäl dig idag här!

NOVEMBERKURSEN:  Tisdagar 18:00. 3/11, 10/11, 17/11, 24/11, 1/12, 8/12 (Lediga platser 12/15) Anmäl dig idag här!

Är du /ni intresserade och vill anmäla dig /er använda länkarna ovan.
Har du frågor använd vår kontaktsida eller mejla Martin direkt.