Webbkurs

Webbkursen “Ta svart bälte i att leva” ger dig verktyg för livet.

Känner du att du har problem med stress – oro – krav – ångest – sömnsvårigheter – gamla händelser eller andra negativa känslor så är det här kursen för dig.

Känner du att du vill utveckla din kreativitet – din inspiration – din energinivå – din visdom – ditt lugn och att hitta dig själv så är det här kursen för dig.

För mer information om grunden och inriktningen på kursen – titta in på TBR – INSIDE OUT här på hemsidan.

Du kommer under sex veckor se hur du naturligt löser livets alla utmaningar och hur du lika naturligt utvecklar din kreativitet. Kursen innehåller 6 stycken webinar (80 min). Du kommer få videos och kursmaterial med enkla övningar som du gör enskilt innan varje webinar. Du kommer också att få boken “Ta svart bälte i att leva” skickad till dig. Det är en stark rekommendation att läsa den innan kursen startar, kursen kommer att ge dig mycket mer då.

Kursen passar dig som inte har möjlighet att gå på någon annan av våra utbildningar eller köpa våra enskilda coachprogram. Man kan gå webbkursen och välja att vara helt anonym och man behöver inte deltaga aktivt även om det är en rekommendation att göra det. Erfarenheten visar att gruppdynamiken är väldigt stor på dessa utbildningar, vi ser och lär oss väldigt mycket om våra egna liv genom att lyssna på andra. Deltagarantalet är maximerat till 15 personer.

 

PRIS: 1285 kr/person inklusive moms.

JULIKURSEN: Måndagar 19:00. 6/7, 13/7, 20/7, 27/7, 3/8 och 10/8 (Lediga platser 12/15) Anmäl dig idag här! 

AUGUSTIKURSEN:  Tisdagar 18:00. 11/8, 18/8, 25/8, 1/9, 8/9 och 15/9 (Lediga platser 15/15) Anmäl dig idag här!

Är du /ni intresserade och vill anmäla dig /er använda länkarna ovan.
Har du frågor använd vår kontaktsida eller mejla Martin direkt.