Webbkurs

En livsförändrande kurs som ger dig verktyg för livet.

VEM ÄR DU?

Den här kursen passar precis alla människor. Oavsett hur ditt liv ser ut så kommer du kunna ta med ett antal verktyg som hjälper dig i det dagliga livet. Du kommer insiktsfullt få en livskunskap – en kunskap som automatiskt kommer skapa en stark tillit både till dig själv, livet och dess utmaningar.

Har du problem med stress – oro – krav – ångest – sömnsvårigheter – utbrändhet – sorg – eller starka negativa känslor?    Då är detta är kursen för dig.

Vi kommer under lättsamma former täcka samtliga områden. Vi använder animeringar, filmer, övningar och diskuterar hur livet fungerar i grunden. Vi ser naturliga lösningar – vi diskuterar inte problemen i sig! Ingen behöver lämna ut sig och prata om sina innersta hemligheter och att vara med på bild är valfritt – du är i en trygg miljö! Mer om vad vi pratar om hittar du under fliken TBR  Det är en mycket prisvärd kurs med stora resultat för varje deltagare.

HUR GÅR DET TILL?

Kursen innehåller 6 stycken webinar (80 min) där vi interaktivt reflekterar tillsammans över livsfrågor.

Du kommer varje vecka få kursmaterial med enkla övningar.

Allt material samt inspelningar av varje webinar finns på portalen som du kan logga in på efter att du registrerat dig.

Du kommer att få boken “Ta svart bälte i att leva” skickad till dig. Det är en stark rekommendation att läsa den innan kursen startar, kursen kommer att ge dig mycket mer då.

Du kan gå webbkursen och välja att vara helt anonym och man behöver inte deltaga aktivt även om det är en rekommendation att göra det. Erfarenheten visar att gruppdynamiken är väldigt stor på dessa utbildningar, vi ser och lär oss väldigt mycket om våra egna liv genom att lyssna på andra. Deltagarantalet är maximerat till 15 personer.


PRIS: 1285 kr/person inklusive moms.

SEPTEMBERKURSEN:   Tisdagar 18.30:                          

NOVEMBERKURSEN:   Måndagar 18.30:         

DECEMBERKURSEN: Måndagar 19.30:

Är du intresserad och vill anmäla dig tryck på “anmäl dig här” ovan.

Är ni ett företag eller organisation som vill anmäla flera stycken. Använd vårt kontaktformulär

Har du frågor använd vår kontaktsida eller mejla Martin direkt. 

Vad de säger:

Referenser

På sex sessioner så hittade jag trygghet, inspiration, kreativitet, hopp och kraft på nära nog alla områden i mitt liv, Wow! Denna enkla livskunskap måste alla människor få! 

James K.

Webbkursdeltagare

En snabbkurs i ren och skär livskunskap. Så enkelt det kan bli när man väl reflekterar på vad som är sant och inte sant. Jag är inte stressad längre!

Sara S

Webbkursdeltagare

Jag hade ingen aning om att man kunde lösa problem utan att diskutera själva problemet! Så befriande, så härligt och så roligt!

 

Anna L.

Webkursdeltagare

Efter år av ändlös terapi så gav du mig alla pusselbitar som behövdes, så enkelt och så frigörande. Stort tack för 6 fantastiska och inspirerande sessioner!

Per O.

Webbkursdeltagare